Nyhed

Hvem er Danmarks bedste dj?

Finalerunderne indledes nu i talentkonkurrencen ”Modjo® DeeJay Battle”, der vil finde Danmarks mest lovende dj

De startede 112, og nu er der kun de otte bedste tilbage i Cults dj-konkurrence "Modjo® DeeJay Battle". I de fire afgørende finalerunder skal de otte dj's battle mod hinanden rundt omkring i forstæderne og i provinsen.
Runderne afholdes følgende steder:

Lørdag d. 8. januar, Prinsen i Vordingborg
Lørdag d. 15. januar, Crazy Daizy, Viborg
Lørdag d. 22. januar, Crazy Daisy, Horsens
Lørdag d. 29. januar, Club Black, Herning

Vinderen findes d. 29. januar 2011 på Club Black i Herning, hvor bl.a. en af Danmarks mest efterspurgte dj's, Kato (billedet), vil agere dommer. I går d. 3. januar 2011 bragte GAFFA nyheden om, at Kato netop har solgt platin i Sverige med singlen "Turn The Lights Off". Singlen solgte først platin i Danmark, så gik den ind som nummer to på den samlede skandinaviske dancechart, og nu har singlen så rundet mærket for 30.000 eksemplarer solgt.
Og hvad kan Danmarks mest lovende dj så vinde i "Modjo® DeeJay Battle"? Spilletid på The Voice, Tannoy studie monitors, Pioneer-udstyr, spillejob til Club Cult 2011 og på en række spillesteder i det ganske land.
Du kan selv vurdere, hvem du synes, der skal vinde ved at lytte til de numre, der har bragt de otte dj's videre på Cults Facebook. Her finder du også billeder fra de indledende runder.
ANNONCE