Nyhed

Kanye West: Jay-Z's og mit album kommer om en uge

Rapperen annoncerede nytårsaften, at "Watch The Throne" er lige om hjørnet

Vi har tidligere omtalt Kanye Wests (billedet) og Jay-Z's kommende fælles album "Watch The Throne", og det er tilsyneladende lige om hjørnet. I hvert annoncerede Kanye West under en optræden nytårsaften på Las Vegas-spillestedet The Marquee, midt under nummeret "Runaway": "Watch The Throne kommer om en uge". Det skriver rollingstone.com.

Over for rollingstone.com fortæller en talsmand for Kanye West dog, at han ikke har hørt noget om, at det fælles album skulle udkomme allerede næste uge. Han bekræftede dog, at albummet er indspillet.

Det fælles album er imødeset med spænding, da der er tale om et samarbejde mellem to af verdens absolut største rapnavne i disse år. Jay-Z medvirkede også på Kanye Wests særdeles anmelderroste album "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" fra november 2010.

Kanye West er ikke uvant med at lancere musik med ganske kort frist. I en del af efteråret 2010 udgav han således et nyt nummer hver fredag på sin hjemmeside til gratis download under titlen "G.O.O.D. Fridays".

 

ANNONCE