Nyhed

Kate Bush udsender nyt

Sangerindens talsmand udtaler, at der formodentlig vil komme ny musik fra Kate Bush i år

Kate Bush har ikke ligefrem sprøjtet pladerne ud de sidste tyve år, og det er faktisk kun blevet til to nye udgivelser i den periode. Den seneste er fra 2005, der dog nu pludelig ser ud til at blive fulgt op af ny musik allerede i år.

Det er NME, der har talt med Kate Bushs talsmand som kan fortælle, at sangerinden "formodentligt vil udsende nyt materiale i 2011". Samtidig fortæller han dog, at han ikke kan bekræfte noget endnu, og at det heller ikke er sikkert, at der vil blive tale om et helt album.

Kate Bush var ellers relativt aktiv i perioden 1978 til 1993, hvor hun udsendte syv plader. Men efter "The Red Shoes" tog hun en pause, inden hun i 2005 udsendte albummet "Aerial", der blev mødt med særdeles positive anmeldelser inklusive en seksstjernet en af slagsen i nærværende medie.

Siden udgivelsen har hun skrevet sangen "Lyra" til soundtracket til "The Golden Compass", og nu ser det altså ud til, at der er mere på vej fra Kate Bush, selvom det altså er for tidligt at sige, hvor meget og i hvilket format musikken vil komme.

ANNONCE