Nyhed

Shotgun Revolution tager på turné

Københavnske Shotgun Revolution starter Danmarksturné til marts

Den københavnske rock-kvintet Shotgun Revolution har netop annonceret, at de vil drage på en omfattende Danmarksturné i løbet af marts, april og maj. Derudover har bandet i samarbejde med Carlsberg og Lauritz.com også annonceret, at en ad libitum fredagsbar på Carlsberg med tilhørende Shotgun Revolution-koncert vil blive sat til auktion og gå til højestbydende. Alle penge går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2011.

Da Shotgun Revolution udgav deres debutalbum "Join The Revolution" i august 2010 kvitterede GAFFAs anmelder Keld Rud med 4 stjerner og skrev følgende:

"Sangene på Join The Revolution er forsynet med et arsenal af hooklines, og der skal ikke mange gennemlytninger til, før de begynder at hjemsøge en på alle mulige tider af døgnet. Mine favoritter er Bleeding, lighterballaden Hopefully og den bagklogeThe Big Mistake. Shotgun Revolution kommer ikke til at vinde priser for at revolutionere rockmusikken. Til gengæld er deres udgave underholdende, uprætentiøs og vanedannende. De leverer den med al den indlevelse og energi, man kunne ønske sig, og mon ikke Shotgun Revolution vil være ren napalm på de danske spillesteder?"

Om Shotgun Revolution kan leve op til disse ord vil der rig mulighed for at vurdere når bandet indtager en lang række danske spillesteder i løbet af foråret. Tour-kalenderen er som følger:

11. marts, Tante Olga, Randers

12. marts, Templet, Lyngby

17. marts, Hard Rock Cafe, København

25. marts, VoxHall, Århus

26. marts, Vershuset, Næstved

01. april, Paletten, Viborg

02. april, Rockstjernen, Herning

08. april, Harders, Svendborg

09. april, Fabrikken, Skibby

14. april, Sønderborghus, Sønderborg

15. april, Ungdommens Hus, Fredericia

16. april, Stenbohus, Ribe

30. april, Toldkammeret, Helsingør

05. maj, Pavillionen, Grenå

06. maj, Slots Bio, Hillerød

12. maj, Skråen, Aalborg

14. maj, Fraude MC-træf, Odense

20. maj, Amager Bio, København

De fleste billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE