Nyhed

Suede spiller de gamle plader

Bandet giver tre koncerter i Brixton Academy i London, hvor de spiller deres tre første udgivelser

Med al respekt for "Head Music" og "A New Morning", så vandt de ikke Suede mange nye fans. Men bandets første tre plader hjalp dem til at opbygge en stor fanskare, der var temmelig begejstrede, da gruppen i 2010 annoncerede deres gendannelse. Efter rygter om at medlemmerne var klar til igen at gå hver til sit er blevet kvast af nye koncertdatoer, så kan Suede nu meddele, at de vil spille de tre første plader i deres helhed til tre koncerter i London.

Der er naturligvis tale om "Suede" (1993), "Dog Man Star" (1994) og "Coming Up" (1996), der vil blive opført til tre engelske koncerter i maj måned. Koncerterne vil blive afviklet i O2 Brixton Academy i London, hvor Pavement sidste år afviklede deres gendannelseskoncerter, og hvor navne som Faith No More, Motörhead og Gary Numan har indspillet liveplader.

Det er ikke første gang Suede dykker ned i bagkataloget og spiller deres udgivelser i sin helhed. Bandet afviklede fem aftener i 2003, hvor de spillede alle fem plader. Men denne gang har de altså valgt kun at spille de tre første til koncerter en måned før bandet genudgiver alle fem plader i nye versioner.

De tre koncerter afvikles i dagene 19.-21. maj i Brixton Academy, og billetsalget begynder fredag 28. januar via spillestedets webside.

ANNONCE