Nyhed

The Streets giver ny dansk koncert

Mike Skinner udtaler, at The Streets allerede har lavet en aftale med en dansk festival

Var man til stede i Tap1 i Valby i lørdags til P3's bidrag til Danmarks Indsamlingen, kunne man opleve Mike Skinner i front for The Streets som afslutning på en koncertaften, hvor også Veto, Fallulah, Vinnie Who og mange andre var på programmet. Ved samme lejlighed udtalte Skinner, at han har endnu mindst en dansk koncert i ærmet, men hvor vides endnu ikke.

Det var Ritzaus Bureau, der fangede Skinner i forbindelse med koncerten, og her afslørede han, at der er endnu en dansk koncert på vej. Koncerten bliver en del af hans sidste turné som The Streets, da navnet skal afvikles efter udgivelsen af albummet "Computers And Blues", der udkommer mandag 7. februar.

Til Ritzau sagde Skinner:

"Min agent vil gerne have mig til at lave en farvelturné, men jeg synes, det er lidt Simply Red-agtigt. Men jeg kommer helt sikkert til Danmark igen. Jeg spiller på en festival, og jeg tror ikke, det bliver hverken Skanderborg eller Roskilde".

Skinner har ellers gode erfaringer med de to danske festivaler, og i interviewet kalder han The Streets' koncert på Roskilde i 2008 sin bedste koncert nogensinde. Men næste danske besøg vil altså højst sandsynligt blive afviklet på en festival, der ikke tidligere har haft besøg af englænderen.

Der er desuden planer om regulær Europaturné, som Skinner udtaler helt sikkert vil bringe ham tilbage til København. Så det ser ud som om The Streets' varslede død ikke ligefrem vil indfinde sig i den nærmeste fremtid. Hans kommende festivaljob er dog endnu ikke blevet bekræftet, så det er endnu for tidligt at sige, hvornår man næste gang vil kunne opleve The Streets her i landet.

ANNONCE