Nyhed

The Streets sender fans på skattejagt efter mixtape

Før udgivelsen af sit sidste album har The Streets lavet mixtape, der kan erhverves, hvis man finder en dåse flåede tomater...

The Streets har efterhånden haft sit femte album "Computer and Blues" undervejs et stykke tid, og allerede for et års tid siden annoncerede rapperen, at der før dette ville komme et andet album.

Her ti dage inden udgivelsen af "Computer and Blues" har enmandshæren nu valgt at udgive mixtapet "Cyberspace and Reds", der således fortsætter parringen af it og farveklat.

Mixtapet udgives efter sigende, fordi Skinner selv er blevet træt af det oprindelige album efter at have arbejdet på det igennem det seneste års tid. På sin blog skriver briten blandt andet:


- Mit nye album er gammelt. Udover at have skrevet det, og at det derfor er en del af mig, så føles det ikke som en del af mig. Det er en del af min fortid. Jeg er negativ over for alt, jeg laver i øjeblikket, fordi jeg har lavet det samme så længe, jeg kan huske.

Om mixtapet skriver Skinner:

- Jeg vil kalde albummet "Cyberspace and Reds". Det vil være tilgængeligt før 7. februar. Det vil være smerteligt repetitivt. Der vil være et skift mellem akkorder, der aldrig er sket sådan før. Teksterne vil ikke give mening. Jeg vil lække den første sang kort efter den her blog. Albummets artwork vil være det første billede, der har noget med en computer at gøre, der bliver tweetet til mig efter den her blog.


Med på mixtapet har Mike Skinner fået navne som Trim, Wretch, Kano og Scru Fizzer. Fælles for alle de medvirkende er, at de alle har været med til at inspirere The Streets de seneste 10 år og er blandt hans favorit-mc's.

Det er imidlertid ikke ligefrem nemt at få fingre i det nye album. Således kunne man godt mistænke Skinner for at have et godt øje til Apple og iphones og desuden være i sit drilagtige hjørne, når man hører, hvordan albummet erhverves.

Mixtapet er nemlig hverken blevet lagt ud til fri download eller sat til salg i musikbutikkerne. Skattejagten begynder ved, at man henter en særlig The Streets-applikation til sin iphone, derefter scanner en stregkode og så går på jagt i et engelsk supermarked efter 300 gram dåsetomater. Når alt dette er indsamlet, modtager man hele albummet.


På sin blog skriver Skinner: "Undskyld til alle haters med Android og Blueberrys, men I må vente til den leaker på torrentshare."

Gimmicken er tiltænkt det britiske publikum, men heldigvis man kan streame hele albummet via dette link. Man skal tilsyneladende have lidt tålmodighed, når man trykker download og vente små 10 sekunder.

Mike Skinner aka The Streets udgiver sit femte og sidste album, "Computer and Blues",  7. februar.


ANNONCE