Nyhed

The Strokes klar med titel

Bandet udsender albummet "Angles" den 21. marts

Tidligere på måneden blev det bekræftet, at The Strokes ville vende tilbage til marts med et nyt album, og nu foreligger der også en albumtitel. Opfølgeren til "First Impressions of Earth" fra 2006 har fået den simple titel "Angles", og albummet vil blive udsendt 21. marts.

Det kommende album kommer til at indeholde sange med titler som "Taken For A Fool", "Life Is Simple", "Machu Picchu", "Radio Minor Madness", "Call Me Back" samt "Undercover Of Darkness", der bliver første single fra pladen. Planen er at følge udgivelsen op med en verdensturné, og allerede nu er de første datoer begyndt at dukke op.

Bandet er netop blevet offentliggjort til festivalen Coachella i midten af april, og der er også en dato for en koncert i Las Vegas i marts måned. Men med to datoer i henholdsvis Portugal og Spanien midt i juli måned virker det realistisk, at har tænkt sig at bruge en del af sommeren i Europa for at spille på festivaler, inden de til august tager turen til Japan. Døren er dermed også åben for et besøg i Roskilde, hvor de sidst var på besøg i 2006.


The Strokes' første album i fem år udsendes 21. marts, men der er endnu ikke kommet en udgivelsesdato for den kommende single.

ANNONCE