Nyhed

Beyoncés far kritiserer håndteringen af det nye album

Ved udgangen af juni måned udkom sangerindens fjerde soloalbum, hvilket hendes far og manager mener er blevet ukorrekt håndteret

Beyoncé Knowles' fjerde soloalbum udkom i slutningen af juni måned, og bærer den simple titel 4.

Vi har tidligere skrevet på GAFFA, at det ifølge et interview med Billboard er sangerindens fans, der har givet albummet titlen. I interviewet udtalte hun, at hun havde en titel og et koncept klar, men da folk blev ved med at kalde pladen 4, og åbenbart var ret glade for den titel, valgte hun at skrotte sin egen titel og følge sine fans.

I 1997 blev Beyoncé en del af pop-trioen Destiny's Child, og allerede dengang var Mathew Knowles ud over at være hendes far også hendes manager. Nu kritiserer han ifølge gigwise.com håndteringen af sin datters fjerde album.

"Forholdet til Beyoncé er yderst venskabeligt. Det vil jeg gerne gøre klart. Mine bekymringer ligger hos de folk, hun laver forretning med. Jeg udfordrer alle disse folk på integritet, faglig integritet".

GAFFAs anmelder Sohail Hassan har tildelt det fjerde album 4 tre ud af seks stjerner, og blandt andet skrevet følgende: "På sit fjerde soloalbum har 30-årige Beyoncé kæmpet for at få lov at lave et værk efter sit eget valg. Hun har i dag format til at kigge pladeselskabs-cheferne ret i øjnene og nægte at følge ordren om at vende tilbage til studiet og indspille nogle flere potentielle radio-hits. Gudskelov for det".

Mathew Knowles har for nylig benægtet, at han skulle have stjålet penge fra sin datter.

ANNONCE