Nyhed

Duran Duran aflyser også den nye koncert i Tivoli

Bandet aflyser hele deres Europa-turné på grund af Simon Le Bons stemmeproblemer

De britiske popikoner, der i første omgang måtte aflyse deres koncert i Tivoli den 14. juni, er nu tvunget til at aflyse hele deres Europaturné, og dermed den planlagte erstatningskoncert i Tivoli den 8. september på grund af forsanger Simon Le Bons problemer med stemmen.

Bandet aflyser hele deres kommende europæiske sommerturné, der var planlagt til at starte torsdag den 14. juli i Dublin. Læger har nu beordret Simon Le Bon fortsat fysioterapi og en streng behandlingsplan for at sikre, at han kan vende tilbage på livescenen i den nærmeste fremtid, men da det nøjagtige tidspunkt for dette ikke kan forudsiges, har de anbefalet, at alle europæiske datoer udsættes på ubestemt tid, så bandet undgår at skuffe fans i sidste øjeblik.

Bandets medlemmer er ærgerlige oven på nyheden om, at turnéen ikke fortsætter som planlagt, og er ivrige efter at forsøge at omlægge så mange datoer som muligt til senere på året eller i begyndelsen af ​​2012.

Simon Le Bon og resten af Duran Duran mødtes i går i England og udtaler:

"Det har været en meget svær beslutning, især da mine problemer med stemmen jo ikke er "synlige" og det samtidigt er svært for lægerne at fortælle mig præcist hvor lang tid det skal tage min stemme at komme sig. Hver dag kan jeg se en forbedring, og hver uge jeg gendanne en del af mit øvre interval. Men lægerne ønsker ikke jeg skal gøre yderligere skade på mit stemmebånd, og i stedet for hele tiden at tilrettelægge nye datoer og skuffe fans, vil vi hellere vente med at planlægge ny turné når jeg er ovenpå igen."
 
Tivoli kan ikke på nuværende tidspunkt garantere en ny dato med Duran Duran.

ANNONCE