Nyhed

Elton John roser Lily Allen

Den britiske sangerinde er ved at skrive sange til den kommende Bridget Jones' Diary musical, som forventes klar næste år

For nylig skrev vi på GAFFA, at der er nyt på vej fra sangerinden Lily Allen. Allen er nemlig ved at færdiggøre en stak sange til en musical-version af Bridget Jones' Diary, og i den forbindelse har Allen tidligere udtalt til Elle Magazine:

"Jeg skriver stadig. Jeg skriver bare for andre. Jeg er snart færdig med sangene til en musical, og jeg regner med, den er klar næste år. Jeg kan ikke forpligte mig til at tage på turné i syv måneder, og forlade min mand. Jeg savner virkelig at synge mine sange for folk og se reaktionen på deres ansigter Det er en af ​​de mest fantastiske ting, man kan gøre, eller det var det i hvert fald for mig."

Den nygifte britiske sangerinde regner med, at musicalen er klar til næste år. Og det er i forbindelse med hendes udarbejdelse af sange hertil, at legendariske Elton John beskrevet Lily Allen som Storbritanniens bedste tekstforfatter. Ifølge gigwise.com forlyder det:

"Jeg tror, at denne uge er den sidste workshop. inden sangene skal i øvelokalet (...) Det er utroligt spændende for hende. Det er et fantastisk skridt for en kunstner at skrive en hel musical, især i så ung en alder. Men jeg synes at Lily er Storbritaniens bedste tekstforfatter, og det at hun har taget denne opgave på sig, er ikke nemt når man er ung" fortalte Elton Music Week.

Lily Allen vil skrive 12 sange til Bridget Jones' Diary musicalen, som udkommer næste år.

 

ANNONCE