Nyhed

James Morrison klar med treer

Suedes Bernard Butler har produceret singer/songwriterens kommende album

Fire millioner solgte eksemplarer af James Morrisons indtil videre to albums er det blevet til, siden han bragede igennem med debuten Undiscovered i 2006. I 2008 kom opfølgeren Songs for You, Truths for Me - inklusive duetten "Broken Strings" med Nelly Furtado - og 26. september udkommer så tredje langspiller fra den følsomme brite.

Også denne gang inkluderer albummet en duet, denne gang med Jessie J på nummeret "Up". Udover dette og et enkelt andet nummer er pladen produceret af den tidligere Suede-guitarist Bernard Butler. Og det har i den grad sat sit præg, fortæller Morrison:

"At arbejde med Bernard Butler på denne plade har føjet en helt ny dimension till sangene. For mig kombinerer denne plade inspiration der kommer fra min dybe kærlighed til klassisk soul - Marvin Gaye, Otis Redding, Stevie Wonder - med en nutidig lyd".

Indre nødvendighed

Han fortæller videre: "arbejdet med pladen faldt sammen med nogle meget store forandringer i mit liv, og jeg synes at det fremgår meget tydeligt at dette ikke blot er den plade, som jeg ønskede at lave, men at jeg simplethen var nødt til at lave den lige nu", siger Morrisson.

Første single fra albummet, betitlet "I Won't Let Go" rammer radiostationerne først i august, og 30. juli giver Morrison koncert i The Roundhouse i London som led i årets iTunes festival, som i år også har budt på koncerter med blandt andre Paul Simon.

En længere engelsk turné følger i efteråret.
 

ANNONCE