Nyhed

Jarvis Cocker udgiver Pulp-tekster

“Mother, Brother, Lover” er på gaden til oktober

Til efteråret udgiver Jarvis Cocker fra nyligt gendannede Pulp bogen "Mother, Brother, Lover", der kommer til at indeholde en samling tekster fra bandets bagkatalog.

Om sin skrivestil udtaler Cocker til Faber:

"Mit gennembrud kom, da jeg stoppede med at forsøge at være dyb og begyndte at skrive om normale og dagligs ting. Det var foranlediget af en ulykke, hvor jeg faldt ud af et vindue og efterfølgende lå på hospitalet i omkring en måned. Jeg kom ned på jorden."


Han tilføjer desuden, at det er gendannelsen af bandet, der blandt andet har kastet en seksstjernet koncert på Primavera af sig, som inspirerede ham til at udgive teksterne.

Om bandets Primavera-koncert skrev GAFFAs John Fogde blandt andet:

"Jarvis sagde undervejs, at dette ikke handlede om forhistorien, men om at skabe historie, og det skete fredag nat i Barcelona. Bandet spillede i en form som ikke er set bedre siden slutningen af 90'erne, og man må virkelig håbe, at det lykkes nogen at trække bandet forbi Danmark, for Pulp anno 2011 er noget, man ikke må gå glip af."


"Mother, Brother, Lover" udkommer til oktober, og man kan jo kun håbe, at Jarvis med band også kunne finde på at lægge vejen forbi inden alt for længe.

ANNONCE