Nyhed

Jay-Z og Kanye West sætter dato på deres kommende album

I samme omgang frigiver de to amerikanske rappere endnu en single

Tidligere på måneden skrev vi på GAFFA, at de to rappere Kanye West og Jay-Z blandt andre havde inviteret MTV, Rolling Stone og Entertainment Weekly forbi Mercer Hotel i New York, til en sniglytter på deres kommende album, som de inviterede ifølge Billboard skulle være meget begejstrede for.

I dag skriver gigwise.com at albummet Watch The Throne bliver frigivet digitalt den 1. august og fysisk den 5. august.

Den nye single har fået titlen Otis. Nummeret, som har Otis Redding med inde over, blev lagt ud på albummets officielle hjemmeside i går den 20. juli. 


Makkerparet har indspillet det kommende album Watch The Throne rundt omkring i forskellige byer i verden, blandt andet Paris, London og New York, og det er første gang de to rappere er gået sammen om et helt album, på trods af at de ofte har haft tæt samarbejde.

Opskriften til Watch The Throne har ikke været at satse på et storslået projekt, men i stedet at glæde sig over samarbejdet:

"Det fylder så meget, at du ikke har lyst til at have det lort skrigende i dit hus", lød det fra Jay-Z, mens han henviste til deres første single HAM. "Hvis vi ikke laver musik, som vi kan lide, og som repræsenterer kulturen, er vi færdige", udtalte Jay-Z videre til MTV News.


Watch The Throne sendes på gaden fredag den 5. august, og du kan allerede nu lytte til singlerne HAM og Otis.

Kanye kan opleves herhjemme, når han giver koncert i Tivoli torsdag den 11. august kl. 22:00.

Billetter til koncerten kan købes via Billetlugen.dk.


 

ANNONCE