Nyhed

Michael Jacksons brødre kritiserer hyldestkoncert

Jermaine og Randy føler, at den kommende hyldestkoncert er dårligt timet

I sidste uge skrev vi på GAFFA, at Michael Jacksons familie er ved at planlægge en særlig hyldestkoncert for den afdøde sanger.

Moderen Katherine og søskendeflokken Marlon, Tito, Jackie og LaToya deltog i en pressekonference i mandags den 25. juli i Beverly Hills Hotels Rodeo Room, hvor de afslørede detaljer omkring showet, som forventes at omhandle pop-kongens Thriller fra 1982. Det forventes også, at koncerten vil indeholde et væld af specielle gæster.

I dag forlyder det på metro.co.uk, at popikonets brødre Jermaine og Randy omtaler hyldestkoncerten som upassende og dårligt timet. De to brødre er imod planlægningen af den omtalte hyldestkoncert, der skal finde sted i den walisiske hovedstad Cardiff den 8. oktober, da arrangementet falder sammen med retssagen mod den afdødes læge Conrad Murray, som er blevet tiltalt for uagtsomt manddrab i forbindelse med Jacksons død. 

"Mens vi helhjertet bakker op om idéen med en hyldest af vores bror, finder vi det umuligt at bakke op om et arrangement, der skal finde sted på samme tidspunkt som retssagen omkring Michaels død (...) Som alle ved går retssagen i gang den 20. september og denne Michael-Forever hyldestkoncert skal finde sted den 8. oktober. Vi føler, at det er upassende at afholde en så dårligt timet event", udtaler brødrene i en pressemeddelelse. 

Det er meningen, at koncertens fortjeneste skal gå til velgørenhedsorganisationer. 

"Michael gav hele sit liv til verden gennem sin kærlighed, musik og hengivenhed efter at gøre verden til et bedre sted", har Katherine Jackson udtalt, og hun regner med, at koncerten vil medføre en værdig hyldest af Michaels liv.

Michael Jackson blev født 29. august 1958 og døde 25. juli 2009 af en utilsigtet overdosis af sovemidlet Propofol. 

 

ANNONCE