Nyhed

No Doubt er næsten klar med nyt

På det kommende album har rockgruppen fået selskab af Major Lazer

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA.dk, har No Doubt været længe undervejs med deres kommende album. Den 3. januar i år skrev guitarist Tom Dumont på gruppens officielle Twitter-side:

"Ferien er slut. 10 nye sange er blevet skrevet. No Doubts 2011-nytårsforsæt: At indspille vores nye album - og vi begynder i dag!"

Samarbejdet mellem rockbandet og producerne blev afsløret, da No Doubt uploadede et billede med overskriften "Dette sker i studiet lige nu" på deres Twitter, skriver gigwise.com.

Billedet viser alle fire medlemmer i No Doubt stående ved en væg i selskab med Major Lazer aka. producerne Switch og Diplo.

"Det er så spændende at arbejde på et nyt album. Og vi ønsker alle det samme - nemlig at det skal være moderne, fængende og vanedannende", udtaler Gwen Stefani.

No Doubt fik sit gennembrud i 1995 med albummet Tragic Kingdom, og efter yderligere to succesfulde udgivelser valgte bandet at holde en pause, så frontfiguren Gwen Stefani kunne fokusere på sin solokarriere. Resultatet blev to millionsælgende udgivelser, men alligevel var Stefani frisk på at vende tilbage til sit gamle band for igen at give koncerter. Sidst No Doubt sendte et album på gaden var tilbage i 2001, hvor de udgav Rock Steady.

Det nye album, der endnu ikke har fået en titel, skulle efter sigende udkomme, inden året er omme.

 

ANNONCE