Nyhed

Nyt fra The Drums

Sidste års nye indiehåb klar med toer til september

Med deres særegne blanding af surfpop á la Californien midt i 60'erne og postpunk vakte Brooklynbandet The Drums opmærksomhed, da de i foråret 2010 udsendte ep'en Summertime!. Flere medier udråbte kvartetten til det store, nye indie-håb, og sidste sommer fulgte så det selvbetitlede debutalbum.

"Letfordøjelige hits med en charmerende lyd", skrev vor egen anmelder, og da bandet sidste sommer besøgte Vega, kunne GAFFAs udsendte medarbejder også rapportere om en festlig aften. Dog ikke uden visse forbehold:

"Jeg frygter, at The Drums kan gå hen og blive lige så flygtig som den lykke, der aldrig varer mere end et kort sekund, og som er The Drums' tematiske såvel som kompositoriske brændstof", skrev Alexander Vestlerlund således blandt andet.

Nuvel, om det er lykkedes bandet at videreudvikle formlen fra forgængeren vil vise sig 12. september, hvor opfølgeren Portamento udkommer i England på Moshi Moshi/Island Records. Pitchfork har fået fingre i første single, som udkommer den 5. september, foruden det ildevarslende omslag, der ligner en mareridtsagtig udgave af et hengemt familiefoto. Et udsnit kan ses ovenfor.

Portamento

1. Book of Revelation
2. Days
3. What You Were
4. Money
5. Hard to Love
6. I Don't Know How to Love
7. Searching for Heaven
8. Please Don't Leave
9. If He Likes It Let Him Do It
10. I Need a Doctor
11. In the Cold
12. How It Ended

ANNONCE