Nyhed

Prince annoncerer ekstra koncert

Prinsens NPG Festival på Amager i august udvides med en dag

Prince har valgt at tilføje søndag den 7. august til sin NPG Festival, som i forvejen løber af stabelen om lørdagen, den 6. august, på 10-Øren på Amager. Det betyder at han selv giver en ekstra koncert, ligesom yderligere to navne er offentliggjort. Arrangørerne lover desuden, at søndagens koncert med Prince vil byde på en anden sætliste end den foregående aftens, skriver Ekstrabladet i dag.

Det oplyses, at publikum som allerede har sikret sig billet til lørdagens arrangement, vil kunne købe søndagsbilletten til stærkt nedsat pris frem til mandag den 1. august.

Sinatras guddatter

Foruden Prince selv vil man på andendagen kunne opleve Janelle Monae, som iøvrigt kunne opleves sidste søndag på Roskilde Festivalens Cosmopol Scene. Hun er aktuel med debutalbummet The ArchAndroid, og er af nogle blevet udråbt som Michael Jacksons mulige efterfølger på toppen af den dansable popmusik.

I tilgift hertil får søndagspublikummet amerikanske Nikka Costa, som denne dag optræder for første gang på dansk jord. Hun har tidligere varmet op for Prince, ligesom hun har arbejdet sammen med Lenny Kravitz. Og så er hun iøvrigt guddatter til ingen ringere end Frank Sinatra, med hvem hendes far, produceren Don Costa, havde et mangeårigt samarbejde.

Prince har i forvejen annonceret koncerter med Larry Graham og Rafael Saadiq ved lørdagens arrangement.

ANNONCE