Nyhed

Robbie Williams uploader billede fra sygesengen

Den charmerende brite har uploadet et syge-billede af sig selv, efter Take That måtte aflyse koncerten i Parken i lørdags

Lørdag den 16. juli kunne man læse følgende på GAFFA: "Take That aflyser aftenens koncert. Årsagen er, at Robbie Williams har pådraget sig en madforgiftning. Han er ifølge en pressemeddelelse blevet tilset af en læge flere gange i dagens løb, men trods medicinering er hans tilstand blevet forværret, og aftenens koncert kan derfor ikke gennemføres".

Ifølge metro.co.uk var det et anfald efter en madforgiftning, der var skyld i, at popgruppen måtte aflyse deres koncert lørdag aften.

De resterende drenge overvejede at optræde uden Robbie, men erklærede: "I sidste ende følte vi, at da denne tour handler om at alle fem af os er samlet igen, og at vi skal fejre genforeningen, ville det være forkert at gå videre med showet".


Efterfølgende har Robbie via sin blog takket fans for deres støtte og skrevet, "at han har det meget bedre" og "er ked af det i forhold til alle, der var involveret i turnéen". 

Samtidig postede den 37-årige sanger et billede af sig selv, sengeliggende, for at vise, at han var i bedring. Med billedet fulgte teksten: "Jeg har det frygteligt med at skuffe en masse fans. Jeg er virkelig ked af det. Her er mig og mit drop....".

Williams håber stadig at kunne deltage i sidste del af gruppens Progress-tour, som finder sted i Amsterdam i aften.


Fredag aften den 15. juli gav Take That veteranerne dog en særdeles vellykket koncert, som modtog fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Mikkel Elbech, som gav koncerten følgende ord med på vejen:

"Så skete det. Det potentiale, der med al tydelighed blev indfanget med det så udmærkede album "Progress" (2010), blev endelig indfriet på dansk grund. Med et forrygende og overdådigt sceneshow og en imponerende hitparade fik Take That som forventet cementeret sig som den stærkeste popenhed, verden pt. kender til".

ANNONCE