Nyhed

Shia LeBeouf dokumenterer tilblivelsen af Marilyn Mansons kommende album

Den tidligere så chokerende rockstar har allieret sig med Transformers-skuespilleren til at dokumentere tilblivelsen af ​​hans nye album

Ifølge rapporter fra Contact Music var Marilyn Manon angiveligt imponeret over Lebeoufs færdigheder som instruktør på en af ​​rapperen Kid Cudis videoer, og bad Hollywood-skuespilleren til at involvere sig i dokumentationen af den kreative proces omkring indspilningerne af hans nye album.

På det amerikanske talkshow Live With Regis og Kelly fortalte LeBeouf:

"Han er en rigtig sød fyr Han er et excentrisk menneske. Han bor i West Hollywood over en vinhandel. Og når han åbner de store metaldøre, der er ind til hans lejlighed, har han ofte en stor lyserød kimono på. Det er lidt ligesom en hyggelig hule, han bor i. Der er ikke noget lys i rummet, så man er nødt til at bruge sin mobiltelefon til at guide sig rundt," tilføjer han. "Vi sad og så film i et stykke tid og snakkede om, hvilke slags billeder, han gerne ville have på sit album, og det er virkelig excentriske idéer. Alle ting, jeg kan ikke rigtig sige højt, fordi vi er på morgen-tv."

Man må håbe, at Manson opper sig på sit kommende album, for hans seneste to udgivelser har kun høstet tre stjerner her i GAFFA. Der er endnu ikke titel eller udgivelsesdato på den nye plade.

 

ANNONCE