Nyhed

Slash skriver sang til ny Disney-film

Velvet Revolver-guitaristen skriver sang til en kommende Disney-film, der har premiere til august

Velvet Revolver-guitaristen skriver sang til en kommende Disney-film, der har premiere til august. Filmen bærer titlen Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension og sangen blev indspillet af Slash alias Saul Hudson, som er eks-guitarist i det amerikanske hard-rockband Guns N' Roses og nuværende guitarist i hardrock-supergruppen Velvet Revolver, skriver Blabbermouth. 

Slash, som selv er blevet forvandlet til en tegneseriefigur, har beskrevet den kommende tegneserie som: "en skyldig nydelse" og hans udseende som "meget rock n' roll, selv for en tegneserie".

I 2010 udgav Slash sit selvbetitlede soloalbum i selskab med en række af rockens og poppens mest markante talenter. Albummet fik fire ud af seks stjerner i nærværende medie, hvor anmelder Michael Gonzalez blandt andet hæftede sig ved følgende:

"Både Ozzy, Lemmy og Iggy Pop lever op til deres status som yderst levende legender med stærke præstationer på de tre glimrende sange, de har fået tildelt. Den punkede Doctor Alibi med Lemmy i front er et af pladens klare højdepunkter, og det er decideret pragtfuldt at høre den evige køter Iggy proklamere: "I wanna whip it out and pee on the ground!" Der er heldigvis ikke noget Timbaland at spore i Chris Cornells formidable håndtering af Promise, der placerer Cornell tilbage i sit rette element, på en måde så alle Screams ubehageligheder er lykkeligt glemt. Slash spiller som en våd guitardrøm på samtlige numre, der dog er af lidt svingende kvalitet."

Filmen får premiere på Disney Channel fredag den 5. august og sendes på gaden som dvd den 23. august.

 

 

ANNONCE