Nyhed

Stevie Wonder på ny Pixie Lott-plade

Den 20-årige sangerinde får prominent besøg på sit kommende album

Syvende november udkommer opfølgeren til engelske Pixie Lotts succesfulde, soul-poppede debutalbum Turn it Up fra 2009. Og  denne gang har ingen ringere end Stevie Wonder bidraget:

- Jeg har været kæmpe fan i så mange år, så det er helt vanvittigt at se ham i levende live, siger sangerinden til Newsbeat og tilføjer: - Jeg mødte hans familie og hans kone, talte med ham nogen tid og han er virkelig en legende.

Personlige tekster
Lott kalder deres kollaboration, hvorpå Wonder spiller mundharmonika, for "feel-good-agtig og tilbagelænet", og fortæller at det nye album rummer mere personlige tekster end debuten:
- Jeg er ikke bange for at bruge mine personlige oplevelser i sange...jeg tror faktisk, du får det bedste resultat, når der er ægte følelser på spil.

Lott luftede første single fra albummet, sangen "All About Tonight" på Chris Moyles Show igår (mandag den 11. juli, red.). Albummet, som altså udkommer til november, rummer foruden Wonder-visitten en kollaboration med John Legend.

Om forrige års debutalbum hed det iøvrigt fra GAFFAs anmelder:

"Hendes numre er bygget simpelt op og skruet så godt sammen, at man efter få lyt tror, man har kendt dem altid. Hun kommer lysende klart igennem på singlen Mama Do og numre som Cry Me Out, My Love og Jack. Når der går for meget dansegulv i tempo og produktion (som bl.a. Cutfather og Jonas Jeberg har været ind over), som på Turn It Up og den helt forfærdeligt Spice Girls-lignende Here We Go Again, forsvinder charmen desværre som dug for solen".

ANNONCE