Nyhed

The Last Shadow Puppets planlægger nyt album

Duoen bestående af Arctic Monkeys' Alex Turner og The Rascals' Miles Kane planlægger opfølger til debuten

The Last Shadow Puppets' ene halvdel, den tidligere The Rascals-sanger Miles Kane, har fortalt gigwise.com, at han og makkeren Alex Turner er ved at lægge planer for deres andet album, ved siden af de andre projekter, de har hver især – henholdsvis en solokarriere og Arctic Monkeys.

Tidligere i år udgav Kane sit solodebutalbum "Colour Of The Trap", og kort tid efter fulgte Arctic Monkeys' seneste album "Suck It And See".

Men trods de respektive hektiske skemaer har Kane afsløret, at duoen håber på at finde tid til at udarbejde opfølgeren til debuten "The Age Of The Understatement" fra 2008. 


"Vi talte om det den anden dag, hvordan og hvornår vi kunne finde tid til at arbejde videre. I øjeblikket er det svært, da vi begge har gang i andre projekter og turnéer, der venter lige om hjørnet", har Kane udtalt.

Duoens debut "The Age Of The Understatement" blev tildelt fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, som blandt andet skrev:

"Blot 22 år gammel og med kun to album i bagagen har Arctic Monkeys' frontmand Alex Turner smidt alle musikalske hæmninger. Sammen med Miles Kane, hvis band The Rascals endnu ikke har udgivet et album, og det 22 mand store London Metropolitan Orchestra har han skabt et storladent og episk album med skelen til klassisk 60'er-pop (...) "The Time Has Come Again"lukker ballet i bedste Henry Mancini "Moonriver"-stil og slår med syvtommersøm fast, at de to unge mænd har imponerende godt styr på grandios pop, som den blev spillet årtier før, der overhovedet var tænkt på konstellationen Turner/Kane".


ANNONCE