Nyhed

180° Virvar spiller simultankoncert

Det københavnske indietronica-orkester serverer simultankoncert på Pantomime Scenen i Tivoli på fredag

I 2008 præsenterede 180º Virvar Danmark for den første interaktive koncert, som gik ud på at publikum skulle have mulighed for at modulere lyden under koncerten via forskellige effekt-redskaber placeret på borde i Lades Kælder i København.

Under titlen "InnovaTour 2. Edition" har bandet nu slået sig sammen med kunstneren FormerlyKnownAsJensen og vj'en Tue Chajkowski og forsøger stadig at skabe virvar i det sædvanlige koncertformat og eksperimentere med "rum, koncertform og visuals". Og som et led i deres tour gæster de Pantomime Scenen i Tivoli.

Fredag den 17. juni afvikles der en såkaldt simultankoncert i Tivoli som går ud på, at 180° Virvar vil spille to koncerter på præcis samme tid. Ved hjælp af trådløse høretelefoner og den gamle scenes lydanlæg vil det bænkede publikum via trådløse høretelefoner høre en koncert spillet af den ene halvdel af bandet samtidig med, at det stående publikum vil høre en anden koncert spillet af den anden halvdel af bandet. Koncerten er udarbejdet i samarbejde med Sennheiser Nordic. 

Koncerten afvikles fredag den 17. juni kl. 19-21 på Pantomime Scenen i Tivoli, hvorefter Aqua spiller på plænen.

ANNONCE