Nyhed

CODY udgiver ny ep på fredag

”Under The Pillow, Under The Elms” byder på fire nye sange fra det anmelderroste danske orkester

CODY tog deres første skridt ind på den etablerede musikscene med en selvbetitlet ep i januar 2009. En ep, der fik store roser med på vejen i nærværende medie, hvor anmelder Mikkel Elbech i sin femstjernede anmeldelse betegnede bandet som: " et orkester, der holder sig til det, de ved, de er virkeligt gode til, for så her at skinne smukt igennem som en lille stjerne på den danske musikscene. […] Cody er på alle måder et orkester, man kan være stolt af kommer fra dette lille land – hvor lidt dansk de så end lyder."

Også debutalbummet "Songs" fik rosende ord og fem stjerner med på vejen, ligesom bandets koncerter også er blevet mødt med positive tilkendegivelser. Senest på dette års Spot Festival. På næste torsdag spiller CODY på Odeon-scenen på Roskilde Festival, og i den anledning udgives nu ep'en Under The Pillow, Under The Elms, der indeholder fire nye sange fra orkestret.

I en pressemeddelelse lyder det, at bandet med de nye numre bevæger sig lidt væk fra det alternative country-udtryk, de ellers har været kendt for:

"Med ep'en tager CODY et skridt væk fra alt. country‐mærkatet og mod et mere vidtstrakt og eksperimenterende univers, hvor det (stadig) er sangskrivningen, melodierne og de unikke arrangementer, der udmærker sig og viser gruppens vilje og mod til følge deres helt egne veje."

Under The Pillow, Under The Elms er optaget og produceret af bandet selv, mens Niels Høg har mikset og Jim DeMain (Lambchop, Kris Kristofferson m.fl) har stået for mastereringen.

CODY er i studiet sommeren over for at indspille sange til et kommende fuldlængde album.

Ep'en kommer til at bestå af følgende fire numre:

Sixteen Holes

Anti‐Everything

Under The Elms

Under The Pillow

ANNONCE