Nyhed

Duran Duran udsætter turnéstart

Bandets kommende koncert i Tivoli aflyses dermed på grund af stemmeproblemer

Duran Duran skulle have givet koncert i Tivoli 14. juni, men den koncert er nu aflyst sammen med fire andre europæiske jobs på grund af frontmand Simon Le Bons stemmeproblemer. Der er endnu ikke kommet en dato for en eventuel erstatningskoncert.

Bandet havde planlagt at sætte gang i deres europæiske turné i morgen fredag 10. juni i Paris, men da Le Bon er blevet rådet af sine læger til at hvile sin stemme for fuldt ud at kunne rehabilitere sin vokale rækkevidde og undgå yderligere skade, så aflyses de fem første koncert på turnéen inklusive det kommende besøg i Danmark.

Sangerens stemmeproblemer var også årsagen til en række aflysninger i hjemlandet i maj, men bandet havde håbet, at han kunne være klar til turnéen på det europæiske fastland. Men det blev han ikke, og derfor aflyses der nu koncerter i Paris, Haag, Bruxelles, København og Stockholm.

Le Bon og hans læger håber nu på, at sangerens stemme kan komme sig hurtigst muligt, så bandet forhåbentlig kan genoptage turneen i Helsinki lørdag 18. juni.

På gruppens officielle webside udtaler bassist John Taylor:


"I har ingen idé om, hvor skuffede vi alle sammen er over, at vi ikke kan spille i den kommende uge. Vi har gået og håbet, mens vi har ventet på lægernes besked. Vi ved, hvad dette betyder for de fans, der har måttet rejse langt for at se os. Men det er værst for Simon, som gør alt hvad han kan for at komme sig hurtigt. Vi føler os helt magtesløse over situationen og det eneste vi kan gøre er at vente på, at Simons stemme heler. Vores håb er, at vi bliver klar til Helsinki."

Det forlyder fra Tivoli, at de endnu ikke kender den nye dato for koncerten i Tivoli, men de arbejder på at finde en og vil vende tilbage, når datoen er på plads.

ANNONCE