Nyhed

Endnu et dansk spiller support for Bon Jovi

Det københavnske upcoming band Moreish skal, sammen med The Breakers, varme op for Bon Jovi i Horsens

Fredag aften på Horsens Ny Teater faldt afgørelsen i Bon Jovi Opening Act Competition, hvor det blev afgjort at københavnske Moreish skal spille opvarmning for Bon Jovi på Horsens Casa Arena til juni foran 30.000 mennesker.

Dommerpanelet, der blandt andet bestod af folk fra Bon Jovis management, pladeselskabet Universal, Horsens Folkeblad samt arrangørerne Horsens and Friends begrunder deres valg med, at Moreish spiller "rock, der udstråler spilleglæde og overskud, og ikke mindst kommer de fem københavnere rigtigt godt ud over scenekanten".

Moreish er selvsagt begejstrede for at være udvalgt blandt de 54 bands, der stillede op til konkurrencen:

"Det siger sig selv at vi er ovenud glade for at få denne chance for at spille for så mange mennesker. Kun få bands får lov at prøve det, og meget meget hurtigt skulle det så blive vores tur. Vi har øvet teknik og performance op til fredagens koncert, og nu går vi for alvor i øvelokalet igen. Vi glæder os til at vise publikum, hvem vi er og hvad vi kan, og til at spille, hvad der indtil videre er vores livs koncert. Det bliver klart en oplevelse af dimensioner for os alle, og noget vi med glæde kan tænke tilbage på".

Moreish er ikke mere end godt et år gammel, og i den tid har bandet har eksisteret har de koncentreret sig om at skrive og indspille deres debutalbum, som udkommer til efteråret. 

Gruppen har en ekstra lille overraskelse med når de går på scenen i Horsens Arena. Sascha Dupont er nemlig med som gæst i en duet, som også vil være at finde på Moreishs kommende debutalbum.

Moreish varmer op for Bon Jovi den 19. juni i Casa Arena Horsens.

Danske The Breakers varmer i øvrigt op for Bon Jovi på hele otte koncerter på deres Europaturné, inklusive Horsens, så Bon Jovi får altså support af hele to danske grupper, når de gæster Danmark.

Hør mere fra Moreish på Facebook og Bandbase.

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.

ANNONCE