Nyhed

Film om Brian Wilson på vej

Manden bag Dylan-filmen "I'm Not There" skal nu skrive en film om Brian Wilsons liv

Det er i år 50 år siden The Beach Boys blev dannet i byen Hawthorne i Californien, og det bliver markeret på en lang række måder. Nu viser det sig, at en af dem er ved at starte arbejdet på en film om Brian Wilsons liv både som medlem af gruppen og efterfølgende som soloartist.

Det er Los Angeles Times, der kan fortælle, at manuskriptforfatteren Oren Moverman, som blev Oscar-nomineret for sit manuskript til filmen "The Messenger" og som stod bag manuskriptet til den unikke film om Bob Dylan "I'm Not There", skal skrive historien om Wilsons liv. Noget kunne tyde på, at han også denne gang er blevet hyret for sin evne til at stort på normal fortælleteknik, og til LA Times siger filmens producer Bill Pohlad:

"Jeg har ingen interesse i at lave en biografisk film. Det der fascinerer mig er at se på de forskellige elementer i hans liv, som hans superkreative periode, da han lavede "Pet Sounds", og den senere del hvor han kom tilbage".

Folkene bag har både rettighederne til at fortælle Wilsons historie samt bruge hans musik, og da de skal skildre perioder fra det meste af hans 69 år lange liv, er det ikke utænkeligt, at man vil bruge flere forskellige skuespillere til at portrættere sangskriveren.

Wilson selv overvejer i disse dage at medvirke i en gendannelse af The Beach Boys, der skal markere gruppens jubilæum, men han har endnu ikke besluttet sig for, om han har lyst eller ej.

ANNONCE