Nyhed

Horsens & Friends varmer op til Bon Jovi

De 30.000 der har købt billet til Bon Jovi-koncerten i Horsens er inviteret med til opvarmningen

I forbindelse med Bon Jovis koncert i Casa Arena Horsens senere på måneden har koncertarrangørerne Horsens & Friends i samarbejde med det danske grilllandshold og Weber stablet The Preparty på benene.

Arrangementet varmer op til koncerten, der finder sted senere på aftenen, og publikum vil ikke alene opleve livemusik og få mad og drikke, men vil også kunne komme frem i køen, når portene til koncertpladsen åbner klokken 17.30. 

Det er blandt andet rock-coverbandet Kings of Rock, der vil levere livemusikken. Desuden kan koncertgængerne opleve de to bands, der fik anden- og tredjepladsen i konkurrencen om at varme op for Bon Jovi. Vinderen af konkurrencen, det unge band Moreish, vil kunne høres på den store scene indenfor på stadion senere på dagen.

I resten af byen vil der også være forskellige events arrangeret af Horsens Kommunes Kulturafdeling. Blandt andet vil Horens Musikskole og kulturhuset Komediehuset bidrage med indslag, såsom musikalske instruktioner og "Bon Jovi Dance Spot".  

Bon Jovi spiller i Casa Arena Horsens den 19. juni, og The Preparty starter klokken klokken 14.00, og er kun for gæster med gyldig billet til koncerten.

Følg med på facebook

ANNONCE