Nyhed

Indsat indrømmer at have skudt Tupac Shakur

Amerikansk mand erkender sig skyldig i at have skudt Tupac, som ville have fyldt 40 år i går

I 1996 blev den verdensberømte rapper og skuespiller Tupac Amaru Shakur skudt og dræbt i Las Vegas, men to år tidligere blev rapperen også skudt på Manhattan, og ifølge The Guardian påstår en fange nu, at han var blevet betalt for at røve Tupac og slå ham ihjel. 

Manden skulle efter sigende være betalt $ 2500 for at overfalde rapperen ved Manhattans Quad Studio.

Dexter Isaac, som iøjeblikket afsoner en livstidsdom, siger, at han blev hyret af hiphop-manager Jimmy Rosemond til at overfalde Tupac for at modregne tre års hævnakter.

Isaac skulle i følge AllHipHop have udtalt:

"Jimmy, jeg har holdt på dine hemmeligheder i årevis. I løbet af de sidste 13 år har jeg opholdt mig tavs i fængslet, hvor jeg afsoner en livstidsdom som en rigtig soldat burde gøre det, efter du og alle har vendt mig ryggen. Nu da forældelsesfristen er forbi, ingen kan blive anklaget og jeg er træt af at høre på dine løgne, vil jeg gerne have nogle ting på det rene. I 1994 hyrede Rosemond mig til at overfalde Tupac ved Quad Studio. Han gav mig $ 2500 plus alle de smykker jeg ville have undtagen en ring han ville have for sig selv".

Isaac har tilbragt sit liv bag tremmer, siden han i 1998 blev tiltalt for mord, røveri, bedrageri og intimidering af vidner. Han og Rosemond har længe været forbundet med mordet på Tupac, men ingen af dem er nogensinde blevet anklaget. 

Nu er James Rosemond angiveligt på flugt, og i et brev til XXL Magazine har han i den forbindelse skrevet:

"Jeg kom fra ingenting og har begået nogle fejl tidligt i mit liv, som jeg allerede har afsonet for. Siden da har jeg arbejdet hårdt for at etablere min karierre i musikindustrien, men er kun blevet ramt af anklager med personlig hævn som denne. Rosemond hævnede, at han blev smurt ind i anklager fra grove informanter, herunder Isaac. 

Isaac svarer hertil, at det var netop den udtalelse, der fik ham til at stå frem om begivenhederne den 30. november i 1994.

"Jeg har aldrig været en stikker for nogen. Det er nærmere Rosemond, der er en vendekåbe af en stikker. Hvis jeg havde været informant lige som dig, havde jeg været hjemme hos min familie for flere år siden".  

Til de stadig uopklarede mord på Shakur i 1996 og Notorious BIG i 1997 erklærer Isaac sig uskyldig, men skriver:

"Men jeg vil gerne give deres mødre en form for afslutning i sagen. Det var på tide, at nogen gjorde det, og jeg vil gøre det før eller siden. Jimmy, du og Puffy forsøger at være sådan nogle uskyldig-agtige typer. Men som man siger: Du kan narre nogle mennesker noget af tiden, men du kan ikke narre alle mennesker hele tiden".  

Havde Tupac stadig levet, kunne han fejre 40 års fødselsdag i går den 16. juni.

 

ANNONCE