Nyhed

Larsen & Furious Jane udgiver nyt album

Den fjerde plade fra det anmelderroste århusianske band er snart på gaden

"Dolly" er titlen på Larsen & Furious Janes kommende album, der udkommer senere på sommeren, og som følger op på anmeldersuccesen "Zen Sucker" fra 2008. 

Den nye plade er sædvanen tro indspillet og produceret af Larsen & Furious Jane selv, og det udkommer på deres eget nystartede pladeselskab, Momowave. Det eneste eksterne islæt er producer Morten Bue, der har stået for mix og mastering. 

Det er efterhånden tre år siden Larsen & Furious Jane udgav "Zen Sucker". Dengang fik pladen hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann, der blandt andet skrev:


"Indimellem buldres og brages der […] i mindre støjinfernoer, men i mørkets hjerte vrimler det stadig med vidunderlige melodier, iørefaldende finurligheder og lyse momenter støbt i håb og fortrøstning. […] Niveauet er tårnhøjt fra start til slut, og denne stilmæssigt genfødte udgave af Larsen & Furious Jane viser sin kolossale klasse gang på gang – ypperligst er vel nok den tårefremkaldende Dancing Bear, den stemningsmættede Vietnamese Pool Boy og den pirrende Snakes In The Grass, hvis forunderlige blanding af foruroligende og opløftende elementer effektivt indkapsler essensen af dette blændende album."

Der er endnu ikke offentliggjort en officiel udgivelsesdato for "Dolly", men har du svært ved at vente kan du høre nummeret "Out Of Pocket" her, som en smagsprøve på den nye plade.

ANNONCE