Nyhed

Made In Esbjerg præsenterer femdagsprogram

Den alternative scene i Esbjerg vil inspirere til endnu mere musikalsk nysgerrighed

I samarbejde med Esbjerg Festuge præsenterer Made In Esbjerg nu et blandet program med nye kreative tiltag.

Spillestedet Tobakken i Esbjerg vil over fem dage huse musik, hygge og god stemning, og fire af de bands der skal sørge for dette er Meridian, Business Stress Express, Nano og Big Sky Country, som alle deltog i dette års Showcase, som blev afholdt af Made In Esbjerg i februar.

I en pressemeddelelse lyder det fra arrangør Morten Nissen: 


"Det er en helt speciel fornemmelse at præsentere esbjergenserne for den lokale musik, og alle de mange talentfulde bands, byen har, men vi vil også gerne være med til at præsentere en snas af, hvad man kan opleve af up n coming bands fra andre steder i landet. Derfor har vi år valgt at invitere 4 bands, som passer perfekt til netop Mirrorville og Kabaret Sybarit, som de skal spille med".

Fredag den 12. august holder Made In Esbjerg rockfest, og her gæster Supercharger og Rock Hard Power Spray festivalen. Det nye esbjergensiske band Mirrorville, som er dannet af forhenværende Mikkel Schack Band, kigger også en tur forbi. Bandet har udgivet albummet "About To Destroy Something Beautiful" og vil i denne forbindelse give en smagslytter på helt nye numre fra deres en kommende plade. Sammen med Mirrrorville og det andet lokale band Kabaret Sybarit, præsenterer Made In Esbjerg fire udenbys navne, som matcher de lokale bands.

Lørdag den 13. august vil være Balkan-inspireret. Her får lokale Kabaret Sybarit besøg af Tako Lako (billedet) og Skvulp, som alle tre vil fylde aftenen med skæve og anderledes melodier og toner. Til dette års Spot Festival tildelte GAFFAs anmelder Rebecca Thuesen Tako Lako seks ud af seks stjerner i en live-anmeldelse og gav dem bl.a. følgende ord med på vejen:

"Faktisk vil jeg driste mig til at sige, at dette er en af de mest veludførte koncerter, jeg nogensinde har overværet. Det er en af de eneste koncerter, jeg har været til, både i og uden for jobbet som anmelder, hvor jeg har haft lyst til at hoppe op på scenen og være med i festen, der foregik deroppe".


Torsdag den 18. august vil fire metalbands, to nyudklækkede og to med anderledes erfaring overtage scenen. Meridian og Aphyxion stemmer først ned, og derefter bliver Made In Esbjerg til en reunion-fest, hvor Caustic og Sacrificial stiller op i originale line-ups.
 
Sacrificial har flere udgivelser med i bagagen, men mange betragter deres første album "Forever Entangled" som værende deres favorit. Caustic har tidligere været Danmarks bedste bud på et internationalt doom-metal band. Med to velroste demoer bag sig udgav Caustic "Moments In The Infinite" på en mini-cd, men inden udgivelsen af et fuld-længde album gik bandet i opløsning. Men nu er de gendannet og klar til Made In Esbjerg. 

I den sidste weekend af Made In Esbjerg kan man på Tobakkens Café Scene og i Store Sal opleve Kellermensch, Mads Björn, Powderhog, Bumsestilen, Jonas, Rasmus Madsen, Nano, Autofiction, Martin Majgaard, Business Stress Express, Signe Juhl, Byhr, Gustav Foss, Martin Meincke, Big Sky Country, Ninna Andreasen og Priscilla White.

Flere af de optrædende gæster vil diske op med lidt ekstra i forbindelse med deres show. Blandt andet kan man opleve Mads Björn med et par af de musikalske legekammerater, han efterhånden har delt scene med. Bumsestilen stiller op med fuldt band og andre overaskelser. Og Jonas Rendbo, der har boet en årrække i London og København, tager også et par af hans jam-venner med.
 
På Made In Esbjerg, vil der udover musik, hygge og god stemning være iPod-battles, sofa-afslapning, pølsevogn og andre udspil på den store forplads.


For at deltage i herligheden kan du enten købe dagsbilletter eller 5-dages armbånd.
 
En dagsbillet koster 70 kr, og et 5 dages armbånd (gælder ALLE dage) koster 100 kroner.

De bands der kan opleves på Made In Esbjerg 2011 er følgende: 
Mirroville, Kabaret Sybarit, Kellermensch, Powderhog, Mads Björn, Big Sky Country, Gustav Foss, Jonas Rendbo, Rasmus Madsen, Priscilla White, Byhr, Nano, Autofiction, Bumsestilen, Signe Juhl, Martin Majgaard, Business Stress Express, Caustic, Sacrificial, Aphyxion, Meridian, Rock Hard Power Spray, Supercharger, Tako Lako, Skvulp, Martin Meincke og Ninna Andreasen.

ANNONCE