Nyhed

Madonna går i studiet

Til juli går den amerikanske sangerinde og verdensstjerne igen i studiet for at indspille nyt album

I går den 14. juni afslørede Madonnas manager Guy Oseary på det sociale medie Twitter, at Madonna til juli går i studiet for at indspille sit kommende album, som efter sigende skulle ligge klar til foråret 2012.

Sidst vi hørte fra den amerikanke popdronning, var i 2010, hvor hun udgav dvd'en "The Sticky & Sweet Tour". Hendes seneste album er "Hard Candy" fra 2008.
Det er endnu uvist, hvilke sangskrivere og producere Madonna officielt har valgt at teame op med til det kommende album. Ifølge Twitter har The Jackie Boyz, som var med til at skrive Madonnas seneste single "Revolver" fra 2009, og Diagram Of The Heart tidligere afsløret, at de arbejder på sange til albummet.

Sangerinden har netop færdiggjort arbejdet med sin anden spillefilm, "W. E." Filmen har hun både skrevet, i samarbejde med Alek Keshishian, instrueret og produceret, og den får verdenspremiere ved filmfestivalen i Venedig til september og efter planen dansk premiere den 10. november 2011. Til filmen har hun blandt andet sat sin datter Lourdes (th. på billedet) på rollelisten. Filmen kommer til at handle om Kong Edward VIII, spillet af Ewan McGregor, og hans skandaløse affære med en fraskilt amerikansk kvinde, Wallis Simpson.

Soundtracket til filmen er skrevet af polske Abel Korzeniowski i samarbejde med William Orbit og Madonna selv.

ANNONCE