Nyhed

Ny onsdagsklub på Bakken

Pelle Peter Jensen holder fremover "Pelles Onsdage" på Bakken i Kødbyen med limbo og elektro

I juni og juli måned kan du hver onsdag besøge Bakken i Kødbyen, hvor der vil blive afholdt "Pelles Onsdage". Arrangementet er gratis og er skabt til ære for, at Bakken nu har eksisteret i et år. 

Til "Pelles Onsdage" kan du bl.a. møde DJ Pelle som ud over at være maestro for arrangementet også er kendt som en af delene af White Pony, manager for elektro-rap bandet Specktors og dj i det meste af Danmark hver weekend.

Første onsdag lyder onsdagsklubbens sprælske program også på Tomas Barfod (billedet), kendt fra WhoMadeWho og musikchef for Distortion, Filur og Jatoma og Silas Bjerregaard, der er forsanger i Turboweekend. Det forlyder dog fra arrangøren, at sangeren transformeres til en fremragende dj i aftenens senere timer.  


Der er gratis øl til de hurtige og i løbet af natten liner Pelle og co. op til en hurtig omgang limbo.

Onsdagen efter er det P3's egen dubstep-aficionado Nicholas Kawamura og en af Diplo's københavnske favoritter, Dixone aka. Anders Dixen fra Dokkeldal & Dixen, der gæster Bakken.

"Pelles Onsdage" kan opleves hver onsdag i juni og juli, på Bakken i Kødbyen ved Halmtorvet i København. Dog med undtagelse af d. 29. juni, hvor der lukkes til ære for Roskilde Festival.


ANNONCE