Nyhed

The Who udgiver “Quadrophenia”-bokssæt til oktober

Pete Townshend er godt i gang med arbejdet på en luksus-genudgivelse af bandets mastodontiske værk fra 1973

Vi kunne for nylig fortælle, at The Who-forsanger Roger Daltry kommer et smut forbi Svendborg i slutningen af juli for at opføre hele bandets klassiske værk, "Tommy". Nu viser det sig, at han ikke er det eneste Who-medlem med tilbageskuende planer.

I går postede Pete Townshend nemlig en besked på The Whos website, hvor han løftede sløret for, at der for tiden arbejdes på en massiv genudgivelse af bandets anden rock-opera, "Quadrophenia", fra 1973. Planen er, at det kommende bokssæt skal udkomme til oktober i år, og Townshend skriver blandt andet:

"Jeg har lukket mig inde i mit hjemmestudie, hvor jeg er ved at restaurere "Quadrophenia"-demoer. Bob Pridden er ved at lave surround-sound mix af udvalgte numre, mens Jon Astley er ved at remasterere de originale vinyl-mix."

Townshend skriver desuden, hvordan han befinder sig i en stor bunke af noter, gamle dagbøger og billeder, mens han prøver at forfatte nogle liner notes til genudgivelsen, der også kommer til at indeholde demo-numre, der ikke kom med på den endelige udgave af albummet:

"Mine demoer er blandt det bedste arbejde, jeg har lavet, og der er nogle spøjse numre iblandt, som ikke kom med på albummet. […] Denne udgave, der forhåbentlig er klar til oktober, bliver lige så god som genudgivelserne af "Live at Leeds" og "Hull" – eller endda "Lifehouse Chronicles". I kommer til at elske den. Det håber jeg i hvert fald, når jeg nu går glip af så mange solskinstimer for at få den færdig til tiden."

Townshend nævner ikke noget om hverken nyt The Who-materiale eller tour-planer, men manden udgiver sine erindringer, der nok skulle byde på en rock 'n' roll-anekdote eller to, til næste år. Bogen har fået titlen "Who He?"

ANNONCE