Nyhed

Tiger Baby i The Real L Word

Den danske synthpop-trio er gået rent ind hos tv-stationen Showtime

Reality-serien 'The Real L Word' er baseret på tv-serien 'The L Word', og serien går i bund og grund ud på at følge en gruppe lesbiske i L.A.. Dette sker blandt andet til tonerne af den danske gruppe Tiger Baby, der kan se frem til at få endnu mere af deres musik promoveret gennem serien.

Bag serien står det amerikanske produktionsselskab Showtime, der også producerer "Dexter", "Weeds", "Californication" og "Nurse Jackie". De bruger ikke overraskende en masse musik i deres serier, og mens de har ledt efter passende musik er det danske band Tiger Baby blevet så populære på stationen, at producerne har valgt at bruge flere af bandets sange i seriens anden sæson, som netop har haft præmiere på amerikansk tv.

Tiger Baby blev dannet i 1999 efter Benjamin Teglbjærg og Nikolaj Tarp Gregersen (programmering, guitar og synths) forlod indie-støjpop-gruppen Polytone, og numrene som er anvendt i reality-serien er "Sweetheart", som har været P3's Uundgåelige og "Girlfriend", som begge er singler fra Tiger Babys to forrige album "Lost in You" fra 2004 og "Noise Around Me" fra 2006.


Men nu forlyder det, at Showtimes producenter netop har bedt om tilladelse til at anvende mere af gruppens repertoire som tv-musik. Men indtil da promoveres nummeret "Sweetheart", som lige nu kan streames og downloades direkte via Showtimes hjemmeside.

Den 29. august udkommer Tiger Babys tredje album "Open Windows Open Hills" , hvorfra bandet netop nu er aktuelle med den nye single "Crystal Ball".

ANNONCE