Nyhed

Veto åbner Orange

Årets første koncert på Roskilde Festivals Orange Scene vil blive leveret af Veto

Arrangørerne af Roskilde Festival havde lovet, at de i dag ville offentliggøre, hvem der skulle have æren af at åbne Orange Scene torsdag 30. juni, og nu forlyder det fra festivalen, at tjansen er gået til danske Veto.

Bandet er aktuelle med deres tredje album og har spillet på festivalen to gange tidligere. I 2006 optrådte bandet på Odeon, og i 2008 fandt koncerten sted på Arena. Derfor er næste naturlige trin op på stigen en koncert på Orange Scene forlyder det fra arrangørerne:

"Vi vælger i år at satse på et stærkt dansk navn til at åbne Orange Scene. Årets valg hviler først og fremmest på, at vi er sikre på, at Veto kan åbne Roskilde med manér og få den orange teltdug til at blafre".

Bandet har tidligere optrådt på Orange Scene sammen med L.O.C., men i år skal de altså optræde under eget navn som første navn på festivalens største scene. På Roskilde Festivals officielle webside kan man se et interview med Mark Lee og Troels Abrahamsen, hvor de fortæller om den kommende koncert.

Med tilføjelsen af Veto som åbningsnavn fortsætter traditionen med at have et dansk åbningsnavn, der blev genstartet sidste år med When Saints Go Machine.

ANNONCE