Nyhed

Volbeat får dobbeltplatin

Der er solgt mere end 40.000 eksemplarer af "Beyond Hell / Above Heaven" herhjemme, og nu følges der op med en liveudgivelse

Onsdag aften indtog Volbeat scenen på Skive Festival for at give årets eneste danske festivalkoncert, og i weekenden spillede de til Rock Am Ring i Tyskland, hvor der deltog omkring 80.000 mennesker. Men inden da nåede de at indkassere dobbelt platin-plader for at have solgt mere end 40.000 eksemplarer af deres album "Beyond Hell / Above Heaven" på hjemmebanen.
 
Udover de mere end 40.000 eksemplarer, der er blevet solgt i Danmark, har bandet opnået platin i Finland og guld i Sverige, Østrig og Tyskland. I Tyskland er en guldcerticfication 100.000 solgte over disken, og kombineret har albummet solgt 300.000 hen over hele Europa.

Ifølge Blabbermouth er næste skridt for bandet at overføre deres roste livekoncerter til en ny udgivelse, der får titlen "Live From Beyond Hell / Above Heaven". Den kommende udgivelse vil indeholde liveoptagelser fra både USA og Europa samt interviews, backstage-optagelser og meget mere.

Den kombinerede cd/dvd/BluRay-udgivelse kommer på gaden 10. oktober.

ANNONCE