Nyhed

Cass McCombs besøger Loppen

Den amerikanske sangskriver gæster det københavnske spillested sidst på måneden

Den californiske sangskriver Cass McCombs lægger 31. maj vejen forbi Loppen i København, hvor han vil give en koncert med opvarmning leveret af danske The New Spring.

McCombs udsendte i 2002 ep'en "Not The Road", og året efter var han klar med et debutalbum. Siden da er der kommet et album hvert andet år, hvor det seneste kom ud i april med titlen "Wit's End". Ingen af pladerne har ligefrem gjort sig på hitlisterne, men "Dropping The Writ" blev kåret som et af Amazon.coms bedste albums i 2007, og Pitchfork kaldte "Catacombs" et af de 50 bedste albums i 2009.

Samme medie gav "Wit's End" karakteren 8,4, og det er foranlediget af denne udgivelse, at McCombs i slutningen af måneden giver sin første danske koncert.

Til at supporte Cass McCombs denne aften kommer Bastian Kallesøe fra bandet Shout Wellington Air Force med sit soloprojekt The New Spring. Den nye konstellation debuterede tidligere i år, og som The New Spring har Kallesøe blandt andet varmet op for Figurines på deres nyligt overstået Danmarksturné.

De to sangskrivere kan opleves på Loppen 31. maj, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE