Nyhed

Frost Festival klar med de første kunstnere

Den københavnske festival tænder endnu engang lys i den mørke vinter

For syvende år i træk løber Frost Festival af stablen, denne gang den 4.-26. februar 2017. I dag har Frost Festival løftet sløret for noget af næste års program. Fire dage i træk vil KoncertKirken danne rammerne, når Cass McCombs (US), Julia Jacklin (AU), Marching Church og The Rumour Said Fire giver koncert fra d. 14.-17. februar. Desuden optræder Skammens vogn og Mads Mouritz Trio i Vesterbro Ungdomsgaard den 18. februar.

Julia Jacklin udgav i oktober debutalbummet ”Don’t Let The Kids Win”, der fik fem stjerner af GAFFA-anmelder Morten Gottschalck, der blandt andet skrev: ” Debuten fra denne 25-årige australske singer-songerwriter er mildest talt overrumplende. Julia Jacklins stemme er simpelthen vidunderlig, og alene på det punkt er hun i særklasse. Vokalen er varm og lidt kælen, og smyger sig rundt på albummet som en hjemmevant kat.”

The Rumour Said Fire (billedet) har gennem de sidste to år arbejdet på nye sange til et kommende album, opfølgeren til pladen "Dead Ends" fra 2012, som GAFFA gav fire stjerner. Til Frost Festival vil bandet spille nogle af deres nye sange.

Cass McCombs er den mest garvede af de fire artister. Singer-songwriteren er lige nu albumaktuel med sit ottende album ”Mangy Love”. Albummet fik fem stjerner af GAFFA med ordene: ”Ottende album fra den alt for ukendte Cass McCombs er både smukt, velspillet og underholdende. En brandvarm, men tilbagelænet guitar er i fokus og akkompagneres af et mylder af instrumenter, fra blide akustiske trommer til orgel, bas, kor og blæsere.”

Marching Church startede som Ice Age-sanger Elias Bender Rønnenfeldts soloprojekt og er nu en slags all star-band for den københavnske undergrundsscene. Bandet er aktuelle med albummet "Telling It Like It Is” og fik fem stjerner af GAFFA-anmelder Morten Gottschalck under overskriften ”Vejen til den indre loungesangers kvaler”.

Udover de fire koncerter bliver det også muligt at opleve Skammens vogn og Mads Mouritz Trio, når de giver koncert på Vesterbro Ungdomsgaard den 18. februar.

“Frost Festival handler om at præsentere nøje udvalgte bands i håndplukkede bygninger og i særlige lysdesign, der tilsammen udvider publikums oplevelse. Vi elsker at åbne byen og invitere folk indenfor i markante bygninger og institutioner, de ikke normalt færdes i. At præsentere lige præcis Skammens Vogn i den legendariske musikhøjborg på Vesterbro Ungdomsgård er et perfekt eksempel på dette. Og når vi i år vender tilbage til KoncertKirkens smukke rum, er det ikke kun med et utrolig stærkt musikprogram, men også med en smuk lyssætning, der åbner kirkeskibet og inviterer publikum på en romantisk rockromance i spejlkuglens glitrende skær,” siger direktør for Frost Festival, Mikael Pass.

Billetsalget er i gang.

 

ANNONCE