Nyhed

Deadline nærmer sig til Oppenheimers Eftermiddag

Søndag 8. maj er sidste dag, hvor der kan ansøges om at spille på endags-branchefestivalen i Aarhus

Oppenheimers Eftermiddag har siden 2000 gjort sit for at eksponere det aarhusianske musikpublikum for ny dansk musik. Bands som Duné, The Blue Van, og senest Fallulah (billedet) og Ginger Ninja er blandt de kunstnere, som har nydt godt af den eksponering og bevågenhed, som en optræden på Oppenheimers Eftermiddag giver, og nu er det ved at være sidste chance, hvis dit band skal med på årets program.

Blandt hundredevis af ansøgere udvælges hvert år seks navne til at stå på Oppenheimers scene, der af arrangørerne vurderes til at være nogle af de mest spændende nye kunstnere i Danmark. Søndag 8. maj er dog sidste dag, hvor der kan ansøges om en plads i dette års program, så vil man have sit navn med i puljen, skal man skynde sig at komme i gang.

Oppenheimers Eftermiddag beskrives som "en showcase, som forsøger at gøre afstanden mellem nye kunstnere og branchen mindre". Således inviteres folk fra musikbranchen og pressen samt de deltagende musikere i forbindelse med koncerten til get-together, med Oppenheimer som vært, umiddelbart inden dørene åbnes for publikum.

På denne måde har de involverede muligheden for at starte dialoger, som senere hen kan føre til forskellige former for samarbejde. Af denne grund prioriteres kunstnere, som ikke har væsentlige plade- og/eller booking/management-kontrakter, højest. Det er samtidig musikbranchen, som hvert år peger på, hvem der skal spille på Oppenheimers Eftermiddag. Et bredt spekter af folk i musikbranchen sidder i det udvalg, der udpeger de seks navne, som bliver tilbudt en plads på Oppenheimers Eftermiddag. Under udvælgelsen vægtes kommercielt potentiale fuldt ud på højde med fx originalitet og kunstnerisk integritet.

Mere info om arrangementet og ansøgningsproces kan findes på www.oppenheimer.dk, hvor man kan tilmelde sig indtil søndag 8. maj. Oppenheimers Eftermiddag 2011 finder sted på Voxhall i Aarhus lørdag d. 20. august.

ANNONCE