Nyhed

Distortion er klar med programmet

Gang Gang Dance, Austra og Josh Wink er nogle af de navne, man kan opleve til årets udgave af festivalen

Programmet til Distortion 2011 er ved at være fuldendt, og det er både artister fra ind- og udland, der repræsenterer klubmusik i mange afskygninger som er på plakaten, når festivalen løber af stablen først i juni.

Festivalen har i år lagt vægt på et lidt bredere program, der stadig præsenterer et skarpt udvalg fra den internationale klubscene:

"Vi har bevidst booket alt fra subkulturer til succesfulde dance navne, vi har nyskabende hip hop og dancehall navne,  vi arbejder sammen med undergrunds promotere fra techno, dubstep og drum'n'bass miljøet så vi kommer bredt ud med den rigtige kvalitet. Samtidig samarbejder vi med nogle af de ypperste aktører fra udlandet: Melt! Festival fra Tyskland, Oslo Live fra Norge, pladeselskabet Fools Gold fra NY , samt vores trofaste partnere; indie-technoguderne fra Kompakt", skriver musikchef Tomas Barfod i en pressemeddelelse. 

Distortion kan i år præsentere house- og techno legender som Theo Parrish, Kenny Larkin og Josh Wink, som sjældent er på besøg i Danmark. Samtidig har festivalen booket navne som We Are The World, der blandt andet er hypet af Lady Gaga for deres danse-performance-techno-show, Sickboy Milkplus fra Belgien og hip hop dj'en Stretch Armstrong fra New York. 

Desuden diskes der op med en masse alternative og indie leveret af Gang Gang Dance (billedet) dj set, Austra, der netop har signet med det legendariske pladeselskab Domino, og amerikanske Lucky Dragons

Sidst men ikke mindst vil festivalens faste dj's, der tæller franske Guillaume Dirty (Dirty Paris) samt tyske Superpicther og Michael Mayer (kompakt cologne) spille.

Distortion 2011 afvikles i dagene 1.-5. juni og man kan købe billetter her, og følge med i programmet på festivalens hjemmeside.

ANNONCE