Nyhed

GAFFA dækker Spot intensivt

I denne weekend vil GAFFA.dk bugne med anmeldelser, indslag og reportager fra Spot Festival 2011

I dag begynder Spot Festival 2011 i og omkring Musikhuset i Århus, og i to dage vil byen blive forvandlet til et mekka for danske og internationale musikelskere, der vil kunne opleve en lang række primært nordiske navne på scener rundt om i det centrale Århus. Og vanen tro dækkes festivalen intensivt på GAFFA.dk. Blandt årets optrædende kan nævnes Jenny Wilson, Oh Land, Vinnie Who (billedet), Our Broken Garden, jj, Bernhoft, Stemmejernet, Brother Grimm, Elou Elan og mange, mange flere – i alt over 100 navne.

GAFFA er den officielle mediepartner for Spot Festival, og som sådan stiller Nordens største musikmagasin i år med 8 anmeldere, 5 fotografer samt et hold fra GAFFA TV, der skal lave koncertoptagelser og interviewe udvalgte kunstnere.

Forvent derfor anmeldelser, indslag og artikler ad libitum fra Danmarks absolut største og mest betydningsfulde festival for ny dansk og nordisk rock, elektronika, singer-songwritere og det, der ligner. Masser af branche- og mediefolk fra ind- og udland kommer til Århus for at finde ud af, hvad der rykker på den danske og nordiske musikscene lige nu, og ikke mindst talentspejderne har antennerne ude. GAFFA vil stå der sammen med dem hele weekenden.

Mange kender historierne om, hvordan navne som The Raveonettes, Mew, Under Byen, Dúné, The Blue Van og mange flere er blevet, ja, spottet på Spot og efterfølgende har fået gang i en international karriere. Om det også sker i år, vil de to næste dages koncerter og tiden herefter vise.

På GAFFA.dk vil vi gøre vores til at holde dig orienteret om, hvad der er værd at holde øje med fremover. Det vil specielt være anmeldelserne, der er i fokus, men vi bringer også en stribe interviews både i skrevet form – lavet af Spot Festivalens egen redaktion "Spot Live" – og på GAFFA TV. Anmeldelserne vil også kunne ses på Spot Festivals hjemmeside, og anmeldelser fra fredagens koncerter vil også kunne læses i Musik Aarhus Lives festivalavis, der udkommer på festivalområdet lørdag.

Spot Festival 2011 afvikles i Århus i dagene 27.-28. maj, og GAFFA.dk er med hele vejen.

 

ANNONCE