Nyhed

Kate Bush skriver nyt

Sangerinden er næsten færdig med at skrive materiale til sit næste album

I januar måned dukkede der historier op om at Kate Bush var ved at være klar med et nyt album. Efterfølgende kom det dog frem, at der var tale om et album bestående af en række nye versioner af sange fra Kate Bushs to album "The Sensual World" og "The Red Shoes". Men i et nyt interview fortæller hun, at der er mere på vej.

Det kommende album hedder "Director's Cut" og indeholder elleve genindspilninger af sange fra de to førnævnte album, hvor dele af de oprindelige indspilninger dog er bevaret. Den største ændring er sket ved sangen "The Sensual World", hvor teksten er blevet fjernet og erstattet med passager fra James Joyces store roman "Ulysses", som Bush oprindelig havde ønsket at bruge, men ikke havde fået lov til.

I forbindelse med promoveringen af albummet blev hun onsdag 4. maj interviewet af BBC, hvor hun afslørede, at hun næsten er færdig med at skrive sange til sit næste album. Hun gik dog ikke så langt som til at meddele, hvornår sangene skulle indspilles eller give en mulig udgivelsesdato.


Hun fortalte desuden, at selvom hendes seneste koncert blev afviklet i 1979 vil hun ikke sige, at det er definitivt slut med at give koncerter. Men hun understregede samtidig, at hun ingen planer har om at optræde i den nærmeste fremtid.

ANNONCE