Nyhed

Mastodon-frontmand udsender nyt

Brent Hinds udsender to udgivelser med sine sideprojekter og arbejder på nyt Mastodon-album

Den rødskæggede frontmand i Mastodon, Brent Hinds, barsler inden længe med udgivelser med grupperne Fiend Without A Face og West End Motel, og samtidig forlyder det, at hans primære gruppe er gået i studiet for at indspille et album, der lige nu lyder meget inspireret af Led Zeppelin.

Der er Pitchfork, der kan fortælle, at Hinds har færdiggjort udgivelser med de to bands, og at de vil blive udsendt samlet på albummet "Don't Shiver, You're A Winner". Det første af de to bands beskrives som "rockabilly/porno/metal blandet med en smule country, surf guitar med æblesovs ved siden af", mens West End Motel nærmere er et barband med forkærlighed for ballader.

Den samlede pakke udsendes 6. juni, men der kommer til at gå lidt længere inden der igen kommer nyt fra Mastodon. Ifølge websiden Noise Creep er bandet nemlig lige nu i studiet for at indspille en opfølger til "Crack The Skye" fra 2009. Til websiden udtaler trommeslageren Brann Dailor, at de nye sange er mere riff-orienterede end tidligere, og at han selv er meget inspireret af Led Zeppelin-trommeslageren John Bonham.


"Alting kan ændre sig, når man er i studiet, men lige nu virker det som virkelig supertungt Led Zeppelin. Det har i høj grad et Bonham-esque groove over sig, men meget heavy og mørkt. Jeg kan virkelig godt lide at spille på den måde, så jeg glæder mig, når det går ind i de stykker".

Der er endnu ingen melding om, hvornår det nye materiale vil se dagens lys. Men mon ikke nogle af de nye sange vil dukke op, når bandet til sommer gæster Roskilde Festival.

ANNONCE