Nyhed

Natacha Atlas giver Pre-Spot koncerter

Sangerinden optræder i Aarhus samt i København, hvor der desuden er flere Pre-Spot-arrangementer

Den belgisk/britisk/egyptiske sangstjerne Natacha Atlas kommer til Danmark i forbindelse med to Pre-Spot-arrangementer og giver koncert på henholdsvis Train i Aarhus søndag 22. maj og på Bremen i København mandag 23. maj.

Koncerterne med den belgisk fødte sanger, mavedanser og stjerne på den nye world-scene er kommet i stand via Spot og Musikcafeen [REAL]'s forbindelse til den danske darbouka-spiller Simona Abdallah, som brød igennem til den større offentlighed under sidste års Spot Festival, og som senest har høstet stor succes som support på Sort Sols seneste turné. For i det forløbne år har Simona Abdallah også været fast bestanddel af Natacha Atlas' internationale gruppe, og til Spot skal hun desuden optræde sammen med Band Ane.

Koncerten er en del af en koncertrække på spillestedet Bremen med titlen Spot On JBL, hvor Atlas som på Train får følgeskab af den azerbaidjansk/iranske saz-spiller Ashig Qurban. De to øvrige dobbeltkoncerter er med The New Spring og Kristina Renée samt Asbjørn and The Strange Ears og Postyr Project, der alle enten spiller til Spot Festivalens åbningsarrangement eller under selve festivalen.

Koncertprogrammet for de fire Pre-Spot-arrangementer er som følger:

Train:
22. maj - Natacha Atlas og Ashig Qurban

Bremen:
23. maj - Natacha Atlas og Ashig Qurban
24. maj - The New Spring og Kristina Renée
25. maj - Asbjørn and The Strange Ears og Postyr Project

ANNONCE