Nyhed

Pink Floyd genudgiver alt

Den engelske gruppe udsender i løbet af det næste år nye versioner af alle deres gamle udgivelser

Pink Floyd har udsendt samtlige fjorten studieudgivelser på pladeselskabet EMI, og i samarbejde med dem har bandet nu lanceret en genudgivelseskampagne med titlen "Why Pink Floyd...?", hvor samtlige udgivelser vil blive genudgivet i et væld af formater.

Kampagnen er delt ind i faserne "Discovery", "Experience" og "Immersion", og første fase lanceres 26. september, hvor samtlige udgivelser genudgives enkeltvis og i en samlet boks. I disse udgaver får man albummet i en remastereret udgave med ny indpakning, booklet og tekster, og som navnet indikerer skal disse udgivelser ses som en introduktion til nye fans.

Den første af tre genudgivelser i "Experience"-fasen er "The Dark Side Of The Moon". Her får man udover den oprindelige udgivelse også en bonus-cd med en liveoptagelse fra Wembley i 1974, hvor albummet blev fremført. I november og februar kommer både "Wish You Were Here" og "The Wall" i "Experience"-udgaver.

Den sidste fase handler om de samme tre plader og sættes også i gang til september. Her er der tale om bokssæt-versioner af de tre udgivelser, der kommer med seks skiver med ikke tidligere udsendt audio- og videomateriale samt to bøger og merchandise.

Samtlige album genudgives desuden på vinyl, og så har bandet desuden sammensat en ny opsamlingsplade med en stribe af de største hits.

Kampagnen "Why Pink Floyd...?" søsættes 26. september.

 

ANNONCE