Nyhed

Rick Ross til Vega

Den store rapper lægger vejen forbi København og giver koncert til juni

Rapperen Rick Ross skulle have givet koncert i Danmark i 2008, men den koncert blev aflyst, da Ross pludselig besluttede sig for at ændre sin turnéplan. Men nu kommer der en ny mulighed for at opleve den store rapper, når hans turné kommer forbi København til juni.

Ross har fire plader bag sig, og den seneste hedder "Teflon Don". Den måtte som den eneste af de fire nøjes med en andenplads i stedet for en førsteplads på den amerikanske albumhitliste, men til gengæld fik den fem stjerner af GAFFAs Christian Grubert, der kaldte pladen "et veritabelt musikalsk luksus-højhus, og soundtracket til en speedbådjagt Miami Vice style med Tony Montana bag rattet".

På grund af aflysningen af koncerten i 2008 vil den kommende koncert være første mulighed for at opleve Rick Ross live i Danmark. Det vil ske til en aften i Store Vega, hvor der vil blive varmet op til hits som "The Boss", "Here I Am" og "Aston Martin Music" af navne som Johnson, DJ Noize og Mr. Møller.

Rick Ross giver koncert i Store Vega 21. juni, og billetsalget starter fredag 6.maj via Billetlugen.dk og samtlige Fona butikker landet over.

ANNONCE