Nyhed

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

GAFFA.dk – alt om musik

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

 

Nyck Caution - Demons Don’t Take Off From Work 


Nyck Caution kan i den grad spytte rim! Pro Era-rapperen er en af mange undervurderede moderne lyrikere fra New York. Dette track fra hans nye ep Open Flame, har mulighed for at kunne appellere til flere ører end blot dem, som søger den old school autentiske New York-stil, men samtidig stadig også holde fast på den gruppe, da mange Pro Era fans hører herunder. 

A$AP Ferg - Move Ya Hips (Featuring Nicki Minaj & MadeinTYO)

Kæmpe banger fra Ferg! Ham og MadeinTYO burde virkelig udgive et helt album sammen. De har efterhånden samarbejdet på en del numre, og det ender altid med at være virkelig godt. Det samme gælder “Move Ya Hips”. 


Shoreline Mafia - Poe The Drop (Featuring Future)

Shoreline Mafias debutalbum Mafia Bidness er endelig på gaden. Future gæster på “Poe the Drop”, og man kunne ikke have fundet en bedre artist end ham til netop dette track. Shorelines OhGeesy er også fremragende som altid. 

Hatesonny - S-CLASS


Hatesonny er en up and coming rapper fra Chicago. Han har en unik og alsidig lyd, som stråler igennem på hans nye album Golden Child. Jeg kan klart anbefale at give hele udgivelsen et lyt. Det bliver spændende at følge Hatesonny i fremtiden. Jeg er sikker på, at han kan blive rigtig stor. “S-CLASS” lyder i hvert fald som noget, der fortjener meget mere opmærksomhed! 

Dom Kennedy & Hit-Boy - City on Lock (Featuring Nas) 

Also Known As er en ny udgivelse fra Los Angeles’ Dom Kennedy, i samarbejde med rapper og Grammyvindende producer Hit-Boy. De har formået at få en af de største rappere nogensinde med på “City on Lock”, selveste Nas. Dom Kennedy og Nas var ikke lige en kombination, jeg nogensinde havde set komme, og jeg aner ikke, hvordan den sammensætning er opstået, men fedt er det i hvert fald! 


Adam Snow - 42 (Featuring Freddie Gibbs & Josh Alias)

Den soulfyldte produktion fra Adam Snow passer perfekt til en af 2010’ernes bedste rappere, Freddie Gibbs. “42” er seneste single fra Adam Snows kommende album. 

Don Toliver - Clap


“Clap” er fra det nye soundtrack til Fast & Furious 9. Don Toliver fortsætter sin gode stime med sin melodiske stil og smukke produktion. Jeg tror simpelthen ikke, han er i stand til at lave et dårligt track. 

Kesi - Blå Himmel (Featuring Hans Philip)

Virkelig lækkert nummer fra Kesis nye udgivelse BO4L. Ørehængende omkvæd fra HP, solide vers fra Kesi. Et stensikkert sommerhit.


JPEGMAFIA - living single

Peggy eksperimenterer hele tiden med nye stilarter, men den uortodokse lyd på “living single” er nu stadig, hvad der klæder ham bedst. Jeg ved ikke engang, hvordan man skal kan beskrive den 30-åriges musik, men det er i hvert fald fremragende. 

Reese LAFLARE - No Hook (Featuring Benny the Butcher)


Benny the Butcher over et hårdt trap-beat? Selvfølgelig kan han også det. Virkelig imponerende og sjældent at høre. Jeg holder altid meget af rappere, som lige skal vise, at de sagtens kan klare sig med andre stilarter, end hvad de er vant til. 

DaBaby - Peep Hole

En af årets største stjerner, DaBaby, er blevet kritiseret for at gøre brug af det samme flow for meget. Den kritik kan man ikke give hans nye single “Peep Hole”. 


R-Mean, Berner & B-Real - Kings (Featuring Wiz Khalifa) 

Wiz Khalifa kommer på banen med et ørehængende omkvæd på Pyro-producerede “Kings”, som i alt rummer fire rappere. Inspirerende nummer. 

Tory Lanez & Kevin Gates - Convertible Burt


Endnu et track fra Fast & Furious 9-soundtracket, som bærer titlen Road To Fast 9 Mixtape. Tory Lanez åbner ballet med høj energi på “Convertible Burt”, og Kevin Gates afslutter nummeret på et lige så højt niveau. Der er god energi på den her. 

Black Soprano Family - Da Mob

Benny the Butcher er manden bag kollektivet Black Soprano Family, og sammen med DJ Drama er gutterne nu ude med deres første fulde udgivelse. Det her er ægte gaderap uden dikkedarer. 


Akon - Get Out (Featuring Rick Ross) 

Akon kan skam stadig! Selvom han har travlt med at bygge sin egen by i Senegal, holder det ham ikke fra at arbejde på ny musik, eller komme med et budskab til sine medmennesker, som lever gadelivet. “Get Out” er produceret af Metro Boomin, manden bag nogle af 2010’ernes største hits fra blandt andre Migos, Future, Post Malone og 21 Savage. 

Hør playlisten på Spotify:

ANNONCE