Nyhed

Ronnie Vannucci udgiver album

The Killers-trommeslageren er klar med sin solodebut som er på gaden til sommer

Ronnie Vannucci er for en stund trådt ud af rollen som trommeslager i The Killers og giver den nu som soloartist. Han er nemlig på trapperne med sit første soloalbum, der har fået titlen "Big Talk". Det nye album udkommer til juli, men førstesinglen, "Getaways", er tilgængelig på iTunes allerede den 10. maj.

Da The Killers sidste år offentliggjorde, at de holder en pause efter næsten ni år, så Vannucci muligheden for at skabe sit eget album med egne idéer, og med egen stemme i centrum. 

"Jeg havde brug for at gøre det. Og nu, efter at have gjort det, føles det helt rigtigt. Det hele føles meget naturligt," siger trommeslageren om tilblivelsen af albummet.

På "Big Talk" hylder Vannucci nogle af sine største inspirationskilder, og forbliver tro mod sine rødder. Albummet er produceret af Joe Chicarelli (The Strokes, My Morning Jacket), og mikset af Alan Moulder (U2, Foo Fighters).

Desuden har Vannucci samarbejdet med en gammel ven, Taylor Milne, på albummet. Dels har Milne hjulpet til i studiet, og dels vil han spille leadguitar, når "Big Talk" skal udføres live. 

"Taylor gik virkelig til tingene fra en anden vinkel", siger Vannucci og fremhæver guitaristens spillestil. "Alle disse virkelig cool leads, som man vil høre på sangene, er Taylor. Vi arbejder sammen om tingene, men det er hans indspilning, så nogle gange er det meget anderledes. Jeg synes det lyder frisk". 

Ronnie Vannucci vil turnére rundt med "Big Talk" denne sommer, sammen med Milne og band.

"Big Talk" udkommer den 11. juli via Epitaph Records.

ANNONCE